Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Съдът защити Корал. Всички без Възраждане и БСП искат Украйна в НАТО

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене. 

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Върховен административен съд удостовери, че Корал е предпазена местностГЕРБ, ПП-ДБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ поддържат Украйна за НАТОАнжел Вагенщайн умря на 100-годишна възраст
Добра вест за феновете на дивите плажове пристигна в четвъртък. Тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) удостовери заповедта на някогашния екологичен министър Борислав Сандов за оповестяване на местността Корал край Лозенец за предпазена. Това заяви Сандов във.

Жалбата против заповедта му беше заведена от Община Царево, Морско рибарско съдружие, Асоциация " Българско Черноморие " и две сдружения. Решението на съда не е дефинитивно и може да се апелира пред петчленен състав на Върховен административен съд.

Повечето обединения в Народното събрание пък взеха решение да защитят правото на Украйна да се причисли към НАТО след края на войната с Русия. ГЕРБ, " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ), Движение за права и свободи и " ИТН " (ИТН). В нея не се включиха единствено " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

По-късно в четвъртък множеството партии върнаха жеста на " Възраждане ", бойкотирайки съвещание на бюджетната комисия, на което трябваше да се разисква концепцията за референдум против еврото. То пропадна поради липса на кворум, оповестява.

Междувременно Христо Иванов от ПП-ДБ позволи да се стигне до с сътрудниците им в ръководещото болшинство от ГЕРБ. От групата на Иванов упорстват, че това няма да бъде коалиция, само че желаят сключване на гаранции за промени. Бойко Борисов го назовава съдружно съглашение. Преговорите не престават.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, изпратете и на другари.
Нисък рейтинг и скъпо джакузи
Липсата на доверие сред партиите в ръководещото болшинство очевидно се отразява и на доверието в държавното управление на Николай Денков. демонстрира, че то е почнало работа при доверие от 20%.

Лоши вести обаче има и за президента Румен Радев, при който е измерен " напредничав спад ". За пръв път социологическата организация е измерила и рейтинга на някогашния основен прокурор Иван Гешев в новото му амплоа на изгряващ политик. Доверието в него е едвам 3%.

Отделете няколко минути и за на прокуратурата в Боровец. Тя стана известна малко преди уволнението на Гешев около твърдения
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР